Menu Sluiten
Active Tea Header
Active Tea

ACTIVE TEA

0 SUIKER

0 CALORIEËN

0 ZOETSTOF

Dit nieuwe drankje is volledig gebaseerd op de volgende stoffen:
Groene thee, L-arginine en KM24.

Active Tea kan u enorm helpen bij het afvallen. Active Tea helpt in het bijzonder het vetverbrandingsproces te optimaliseren.
Ook helpt het met het ontgiften van uw lichaam.

Dit verfrissende drankje is uw ideale partner bij het afvallen.

active-tea-button

Waarom Active Tea?

AFVALLEN

Een van de grootste problemen van deze tijd is absoluut overgewicht. Overtollig lichaamsvet of visceraal vet is zeer slecht voor onze gezondheid.

Overtollig lichaamsvet veroorzaakt diabetes, hoge bloeddruk, hart en vaatziekten, dementie, galblaasaandoeningen, bepaalde soorten kanker, beroertes, acne, leververvetting, astma, kortademigheid, complicaties tijdens de zwangerschap, overmatige haargroei, slaapproblemen, verhoogd cholesterol, operatiegerelateerde risico’s en nog veel meer.

Active Tea bevat L-arginine en in combinatie met KM24 en groene thee wordt het lichaam gestimuleert om vet te verbranden. Regelmatig Active Tea drinken zorgt voor een enorme afname van overtollige lichaamsvet. U merkt het verschil al binnen twee weken!

OM JONG TE BLIJVEN

De basisstructuur van ons lichaam zijn onze cellen. Het menselijk lichaam vernieuwt zichzelf voortdurend. Onze cellen worden echter ook afgebroken door het natuurlijke verouderingsproces. Verschillende omgevingsfactoren kunnen bovendien de celproductie extra verzwakken met als gevolg een gerimpelde huid, haaruitval, ouderdomsvlekken en pigmentatiestoornissen.

Active Tea ondersteunt de celvernieuwingscyclus van het lichaam. Het versnelt de celregeneratie en vertraagt ​​het verouderingsproces. Active Tea stimuleert het metabolisme, versterkt het immuunsysteem en voorkomt tandheelkundige ziekten.

OM LICHAAM EN GEEST GEZOND TE HOUDEN

Het dagelijks leven is stressvoller geworden. Denk aan werk, gezin, onregelmatig en ongezond eten. Dit drukke leven kan leiden tot fysieke en psychische stoornissen. Hoofdpijn, spijsverteringsproblemen, gebrek aan eetlust, lusteloosheid en constante vermoeidheid verlagen vaak de kwaliteit van uw leven en zorgen ervoor dat u niet lekker in uw vel zit.

Active Tea helpt u met de speciale combinatie van L-arginine, KM24 en groene thee om de stress en uitdagingen van het dagelijks leven aan te pakken.

START ELKE DAG FRIS EN VOLLEDIG OPGELADEN MET ACTIVE TEA!

OM EEN GELUKKIGER LEVEN TE LEIDEN

De individuele factoren die kunnen worden verbeterd met Active Tea zullen een positief effect hebben op de algehele kwaliteit van uw leven

U wordt slanker, u voelt zich jonger en leeft gezonder!

– WEES GELUKKIGER!

DE INGREDIËNTEN

L-arginine

L-arginine behoort tot de groep van “basis” aminozuren. In een onderzoek aan de Universiteit van Exeter ontdekten wetenschappers dat L-arginine de atletische prestaties met 20% kan verhogen.

Wanneer L-arginine op de juiste manier wordt geconsumeerd, kan er een enorme toename van de prestaties worden waargenomen. Dit verbazingwekkende effect is te danken aan het feit dat L-arginine de afgifte van groeihormonen bevordert, wat leidt tot spiergroei terwijl ook het immuunsysteem wordt geactiveerd en zelfs de verbranding van vet wordt verhoogd.

KM24
Kruiden Formule

Deze kruiden formule bestaat uit natuurlijke sporenelementen en polysacchariden die helpen de vrije radicalen te neutraliseren.

Bij regelmatig gebruik kan KM24:

✔ de huid beschermen tegen invloeden van buitenaf
✔ het celvernieuwing proces ondersteunen
✔ ouderdomsvlekken en pigmentatiestoornissen verminderen
✔ rimpels verminderen, de huid een frisse en strakke uitstraling geven
✔ bijdragen aan de regeneratie van kraakbeencellen in gewrichten, botcellen en vermoeide spieren
✔ vermoeidheid en uitputting voorkomen en u vitaal laten voelen

Groene Thee

Het effect van groene thee is inmiddels al ruim wetenschappelijk bewezen.De studies zijn voornamelijk gebaseerd op de catechinen van groene thee. Catechinen zijn antioxidanten met alle positieve eigenschappen van anti-aging middelen. Bovendien bevorderen ze de vetverbranding en starten ze het metabolisme.

Niet alleen de afzonderlijke ingrediënten, maar juist de combinatie en interactie van de ingrediënten samen zijn van vitaal belang!

HOE TE GEBRUIKEN

Active Tea Cycle

Bij dagelijks gebruik van Active Tea:


HEEFT UW LICHAAM MEER ENERGIE

HEEFT U EEN VERBETERDE BLOEDSOMLOOP
WORDT UW LICHAAM ONTGIFTIGD
HEEFT U EEN VERMINDERT HONGERGEVOEL
VALT U OP EEN GEZONDE WIJZE AF
WORDT HET IMMUUNSYSTEEM VERSTERKT
KRIJGT U EEN GLADDERE EN FRISSERE HUID
KAN UW SUIKERSPIEGEL DALEN
KAN UW CHOLESTEROL WAARDE DALEN
KAN UW BLOEDDRUK DALEN
VOELT U ZICH FIT EN ACTIEF

Active Tea is geen geneesmiddel maar een voedingssuplement en dient als zodanig gebruikt te worden.