Menu Sluiten

TROPISCH FRUIT

Via ons uitgebreid netwerk van internationale contacten kunnen wij vele soorten tropisch fruit aanbieden tegen de scherpste prijzen. Ons fruit kopen wij zoveel mogelijk direct bij de fruitboeren. Wij zijn er van bewust dat het werken met verse producten nogal wat uitdagingen met zich mee kan brengen. Juist hierom nemen wij al uw zorgen uit handen en leveren wij u tot aan uw voordeur. Amas Global werkt uitsluitend met inklaarders die gespecialiseerd zijn in het werken met vers producten zodat er logistiek niets mis kan gaan. Hier onder ziet u enkele voorbeelden van hetgeen we kunnen aanbieden. Neem geheel vrijblijvend contact op om de vele mogelijkheden te bespreken.

 

Banaan

Een van de meest gegeten en het bekendste stuk fruit is toch wel de banaan. De banaan is een langwerpige gele kromme vrucht. Bananen groeien in trossen van soms wel 50 kilogram.

Ananas

Het symbool van tropisch genieten! Een rijpe ananas ruikt en smaakt heerlijk zoet. In Nederland staat de ananas in de top 10 van meest gegeten soorten fruit.

Mango

Mango is een heerlijke, sappige fruitsoort die alleen groeit in de tropen. Mango is samen met de banaan het meest geëxporteerde fruit uit de tropen. Wij kunnen diverse soorten mango leveren uit verschillende landen elk met hun eigen specifieke smaak.