Menu Sluiten

PEPER

Amas Global levert verschillende soorten pepers. Onze pepers halen we rechtstreeks bij erkende Nederlandse telers die speciaal voor ons telen. Onze pepers worden zoveel mogelijk biologisch en duurzaam geteeld met veel zorg voor mens en milieu.
Wij leveren altijd op de dag van de oogst zelf. Zo blijft het bij ons niet staan en heeft u altijd de meest verse pepers. Voor prijzen en leveringsvoorwaarden kunt u altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

Adjuma (Capsicum Chinese)

De Adjuma is een extreem hete peper en staat bekend om zijn intense smaak en heerlijke geur. Onmisbaar in de Zuid-Amerikaanse keuken. De pittigheid ligt rond de 325.000 SHU. We kunnen zowel de rode als de gele Adjuma leveren.
Leverbaar van april tot december.

Spaanse peper (Capsicum Annuum)

Spaanse peper is een verzamelnaam van de bekende rode/groene langwerpige chilipepers. De Spaanse peper wordt vrijwel in alle keukens gebruikt. Deze milde peper heeft een pittigheid rond de 5000 SHU. We kunnen zowel de rode als de groene variant leveren.
Leverbaar van april tot december.

Jalapeño (Capsicum Annuum)

De Jalapeño peper is een van de meest populaire pepers. Jalapeño pepers worden onrijp en groen geplukt. De Jalapeño heeft een milde, fruitige smaak. De pittigheid ligt rond de 3500 SHU. Leverbaar van april tot december.