Menu Sluiten

TROPISCH FRUIT

Via ons uitgebreid netwerk van internationale contacten kunnen wij vele soorten tropisch fruit aanbieden tegen de scherpste prijzen. Ons fruit kopen wij zoveel mogelijk direct bij de fruitboeren. Wij zijn er van bewust dat het werken met verse producten nogal wat uitdagingen met zich mee kan brengen. Juist hierom nemen wij al uw zorgen uit handen en leveren wij u tot aan uw voordeur. Amas Global werkt uitsluitend met inklaarders die gespecialiseerd zijn in het werken met vers producten zodat er logistiek niets mis kan gaan. Hier onder ziet u enkele voorbeelden van hetgeen we kunnen aanbieden. Neem geheel vrijblijvend contact op om de vele mogelijkheden te bespreken.

BANAAN

Een van de meest gegeten en het bekendste stuk fruit is toch wel de banaan. De banaan is een langwerpige gele kromme vrucht. Bananen groeien in trossen van soms wel 50 kilogram. Bananen bevatten veel goede vezels antioxidanten en voedingsstoffen. Ze zitten vol met vitamine B6, vitamine C, magnesium, koper, kalium en mangaan. Bananen bevatten ook bijna geen vet waardoor het een populaire tussendoortje is geworden. Wij kunnen het hele jaar door bananen leveren. 

ANANAS

De ananas is oorspronkelijk afkomstig uit Brazilië, Bolivia en Paraguay. Ananas ruikt en smaakt heerlijk zoet. Een ananas is ontzettend rijk aan vitamines en mineralen zoals calcium, fosfor, magnesium, foliumzuur, ijzer, koper, mangaan en kalium. Ananas bestaat voor een groot gedeelte uit water. Wij kunnen ananas het hele jaar door leveren. 

MANGO

De mango is één van de oudst bekende vruchten. Er bestaan meer dan duizend soorten mango’s. Het rijpe vruchtvlees is zacht en sappig, lichtoranje van kleur en vezelig. De vrucht smaakt friszoet en verspreidt een zoete geur. Mango zit vol vezels en is een bron van vitamine A, C, B6, foliumzuur en ijzer. Mango is samen met de banaan het meest geëxporteerde fruit uit de tropen. Wij kunnen diverse soorten mango leveren uit verschillende landen elk met hun eigen specifieke smaak. Ook de mango is het hele jaar leverbaar.